ca en es

"... un miracle tenint en compte la mescla d'alcohols que portava a sobre."
El Comidista (blogs.elpais.com)

"Em vaig trobar molt bé l'endemà al matí! Em vaig llevar i vaig anar al gimnàs, cosa que no faig mai després d'una nit de festa."
Josephine (London)

"Gens de mal de cap, gens de pesadesa, només noto les conseqüències de dormir poc i una mica de cansament i prou. Bravo!"
Dani (Barcelona)

"Vaig fer el meu propi experiment dissabte a la nit i va funcionar!"
Ben (London)

"Però què és això? Un sabor molt especial i un potencial enorme, perfecte per a un 'recovery cocktail'!"
Daniel (Brighton)

"Funciona!"
James (London)

"Quan te'l beus, sents que estàs prenent alguna cosa bona i sense ressaca el dia següent... és oficialment el meu millor amic!"
Charmaine (Brighton)

"Funciona, encara tinc el cap fresc."
Michael (Málaga)

"Acabo de provar Cool Dawn aquest matí després de despertar-me amb una ressaca força desagradable i no puc creure que en una hora (verídic!) em senti altre cop com una persona! "
Ellie (Brighton)

"Me'n vaig prendre una llauna el matí següent, encara amb un mal de cap terrible... i en una hora ja em sentia prou recuperat com per conduir més de 450 km del viatge que tenia planificat. Repetiré, segur, però aquesta vegada prenent-me-la al final de la nit!"
Àlvar (Barcelona)

"Després d'un dia de feina molt intens, un bon dinar i algunes begudes, em vaig prendre una llauna de Cool Dawn just abans d'anar-me'n al llit... I em vaig llevar amb el cap fresc i sense ni tan sols cansament!"
Niko (Barcelona)

"Realment em va ajudar. En vint minuts ja em trobava millor!"
Matt (London)

"Vaig anar a un casament, vaig gaudir un munt i n'estava pagant les conseqüències... al matí tenia ressaca. Em vaig prendre una llauna de la vostra beguda màgica i... després de l'esmorzar ja em trobava bé, una mica cansada, però sense ressaca... gràcies!"
Diana (Zurich)

"Em vaig prendre un Cool Dawn la nit de Cap d'Any i ha estat el millor matí d'Any Nou de la meva vida. Encara estic cansat, però ni rastre de la ressaca, realment funciona!"
Iñigo (La Rioja)

"He provat Cool Dawn i funciona! Mai hagués pensat que seria al gimnàs un diumenge al matí!"
Will (Brighton)

"Doncs va funcionar, gens de ressaca!! Vaig parlar amb una altra persona que també n'havia pres una llauna i va dir el mateix."
Dave (Brighton)

Fem servir cookies amb l'objectiu de millorar l'experiència al nostre web. Si no vols rebre les cookies, pots canviar la configuració del navegador.